Nieuw bij Nails 4 you Wimperextensions.

Wie wil dat nou niet, lange mooie volle wimpers. Elke ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara. Het is heel frustrerend als dit na een lange tijd niet wil lukken. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions.

Een verlenging op je eigen wimpers heel natuurlijk en het mooiste is je hoeft geen mascara meer te gebruiken om je wimpers op te laten vallen. Wimperextensions bestaat al lang in Amerika en Engeland en is nu een upcoming trend in Nederland. Het effect van Wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamourous uit. Alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wondermascara hebt gebruikt.

Begin je er eenmaal aan dan wil je eigenlijk nooit meer zonder. We vinden het belangrijk om uw eigen wimpers in optimale conditie te houden. Daarom werken we alleen met hoogstaande kwalitatieve producten van JB Lashes tijdens onze behandelingen. In een persoonlijk advies gesprek kijken we samen naar een goede behandeling afgestemd op jouw wensen.

Wij zijn getraind door een erkend opleider van JB Lashes en in het bezit van een certificaat.